NİKAH KOKTEYLİ için neler yapıyoruz

Türkiye genelinde artık düğün yerine sade bir NİKAH KOKTEYL ORGANİZASYONU oldukça talep gören etkinlikler arasında yerini almıştır. Tabi burada gerekli olan gelecek konukları ve istediğiniz hizmetleri genel olarak çalışacağınız firma ile görüşmeniz ve bilgi vermeniz oldukça önemlidir. Konuklara göre bistro masa kurulumları ve servis personelleri gibi ayrıntıları dikkat ederek hazırlıkların yapılması gerekmektedir. Sevdiğiniz renkleri mesela çiçeklerde ve dekorasyonda kullanabilir hale getirmek bizim işimizdir. Sizlere sunacağımız nikah süsleme örneklerini sizlere sunduğumuzda kolayca karar almanız sağlanmaktadır. Tabi bunları görmek ve öyle karar vermek en önemle unsurlardan biri olmaktadır. Çoğu müşterimiz sadece bir kokteyl yerine birçok süsleme seçeneklerinde faydalanmaktadır.

Burada fotoğraf ve video çekimleri için büyük boy arka plan Gelin Tagı Süsleme özellikle istenmektedir. Bunu konsept olacakta gelin yolu süsleme, nikah masası kiralama gibi seçeneklerde çok fazla tercih edilmektedir. Bütçeniz dahilisinde dilerseniz sizde bu tarz paketlerimizi inceleterek karar almanız daha iyi olacaktır. NİKAH KOKTEYLİ FİYATLARI 5000TL paket içeriği 150 kişilik nikah kokteyl menüsü bu menüde soğuk ikramlıklar ve çalışacak olan tüm personeller dahil olarak sizlere sunulmaktadır. Kokteyl masaların istediğiniz renkte süslenmesi ve arka fonlar gibi tüm malzemeleri sizlere sağlayarak farklı seçimler oluşturmaktayız.  İster servis personelleri ister süsleme seçenekleri hepsi dahilinde sizlere sunacağımız bir çok hazır paketleri elimizde bulundurarak kolayca hizmet almanızı biz sağlıyoruz.

Nikah KokteyliSizlere sorunsuz bir NİKAH ORGANİZASYONU sunarak sorunsuz şekilde hizmet almanızı sağlıyoruz. Bu ister 100 kişi ister 1000 kişi olsun sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlarız  Ekibimiz günden güne daha iyisini sizlere sağlamak için ekip ve ekipmanlarını genişleterek harika sunumlardan oluşan İstanbul Nikah Kokteyli titizlikle gerçekleştirmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir