Catering Firmaları & Kokteyl Organizasyonları

Catering Hizmeti almak için ayırdığınız bütçe içerisinde davetli sayınıza göre bir ikram menüsü istiyorsanız mutlaka anlaşacağınız firmanın tavsiyelerini göz önünde bulundurun. Kurumsal olarak çalışan Catering Firmaları, değişik kokteyl ikram menülerini ellerinde hazır tutar ve teklifleri size gönderir. Bazı Catering Firmaları İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası için farklı Catering Fiyatları da verebilir. Tavsiye olarak organizasyonunun nerede olacağı bilgisini anlaşma yapmadan önce söylemenizde yarar sağlayacaktır.

Önemli konululardan biri ise hızlı servis yapabilen,  Catering Hizmeti için personeli çok önemlidir.  200 kişilik bir Kokteyl Organizasyonu, duşunun çalışan personelin eli çabuk ve hızlı olması kokteyl toplantı, nikah töreni, davet ikramları, Düğün Kokteyli gibi organizasyonlarda ikram için sorun yaşatmayacaktır. Hızlı ikram servisi için mutlaka, Kokteyl Organizasyonu boyunca anlaşmayı planladığınız catering şirketinden 1 adet süpervizör talep edin. Sizinle organizasyon süresinde bilgi paylaşımı yapar ve küçük sorunların size gelmesini engeller kendi çözüm üretir.

Örnek Davet Organizasyon Firmaları arasında 250 kişilik bir catering kokteyl için anlaşmayı düşündüğünüzde ortalama bistro masası 15 ile 20 arasında olmalıdır. Garson sayısı ise 6 ile 9 arasında olursa ikram servisi için kolaylık sağlayacaktır.  Tabi davetten davete fark var dernek toplantıları, lansman gecesi, temel atma töreni, protokol organizasyonu en iyi seçim ise Catering Firmaları ile ikram ve servis hakkında görüştüğünüz de size sunacağı eleman sayısı mutlaka yeterli olacaktır. Özel davetlilerinin için sunum çok önemlidir tüm yiyecek ve içecek ikramlarının porselen ve cam olması kokteyl organizasyonu için ikramlara şıklık ve görsellik katacaktır. Paylaşım çok önemli mesela bir Catering Organizasyonu için toplantı salonu, fabrika, ofis, mağaza, sanat galerisi, showroom gibi yerde yapacağınız etkinlik için mekanın resimlerini mutlaka, organizasyon şirketi ile paylaşmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Bu yüzden davetli sayısına göre bistro masa kiralama, garson, servis hostesi seçimi iyi yapılması gerekir.

Eğer davetiniz kendi evinizde olacaksa ilk olarak en güzel şekilde geçmesi için hava durumuna bakarak ev bahçesi, havuz başı tercih etmeniz kokteyl için doru tercihtir. Tabı kimse alternatifsiz değildir mesela tente, şemsiye, ısıtıcı kiralama yaparsanız yağmur ve soğuk havada da kendi mekanınızda yapabilirsiniz. Birçok kişi evde nişan organizasyonu,yaparken evinin mutfağını kullanıyor ve kendi evlerinin salonunda yapıyor. Sadece nişan değil tabiî ki, doğum günü, kına, parti gibi organizasyonlar için davet catering firmaları tüm sorunlarınızı profesyonel şekilde çözer.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir