Garden Party – Brunch

CATERİNG KOKTEYL UZMAN EKİBİYLE GARDEN PARTY VE BRUNCH HİZMETİYLE RAKİPLERİNE FARK YARATMAKTADIR.

( Garden Party ) evinizin bahçesi, yazlığınız ya da istediğiniz bir mekan mükemmel Garden Party haline getirilebilir… Garden Party için sizin yapmanız gereken tek şey menü seçeneklerimizden biri seçmek ve davetinizde misafir gibi davranıp kalanı bize bırakmaktır.

( Garden Party ) ( Bahçe Partisi ) geleneksel yaza merhaba partisi olarak yapılan bahçe partileri davetli ve daveti veren kişi için güzel bir organizasyondur… Bahçenizde arkadaş ve kom İstanbul Brunch Catering Firmasışularınızla birlikte yapacağınız hoş bir yemek daveti konuklarınıza misafirperverliğinizi en iyi göstereceğiniz ağırlama olacaktır. Çocuklu misafirlerinizi daha rahat ağırlayabilir böylelikle bahçenizde, açık havada verdiğiniz partinin imkânlarından faydalanabilesiniz. Üstelik bahçenizin büyüklüğü ya da küçüklüğü göz önünde olmaksızın dekor ve ikramlarda harika seçeneklerle aynı verimi almanızı sağlamaktayız. ( Bahçe Parti Organizasyonu ) bu organizasyonda hizmetinizde olacak iyi bir dj ve müzik sistemi ile güzel bir hal alacaktır…( Garden Party Hizmetleri ( müzik ekibi, ışıklandırma, kokteyl masaları, 6 ve 10 kişilik masaların düzenlenmesi, ses sistemi kiralama, barbekü temini, aşçı, garson temini, servis elemanı, servis ekipmanları gibi birçok seçenekle hizGarden Party Cateringmetinizdeyiz. Garden Party hizmetimizin yanı sıra Panayır Yiyecekleri ( Patlamış Mısırcı, Pamuk Şekerci, Limonatacı gibi birçok hizmetimizde sizleri bekliyor.

( Brunch ) hizmetimizde hijyen kurallarına önem vererek tüm organizasyonlarda profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.. ( BRUNCH ) bireysel ve kurumsal organizasyonlarda ayrıca özel organizasyonlarınız için pazar günleri olarak bilinen Türkiye de ve dünyada artık misafir ağırlamak için mükemmel bir organizasyon haline gelmiştir… (BrunchCatering Şirketleri İstanbul hizmeti veren Organizasyon Firması arıyorum ve bulamıyorum diyorsanız tüm Organizasyon çeşitlerinde Catering Kokteyl profesyonel olarak hizmet sağlamaktadır… Brunch Menü ve Fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz asistanlarımızdan ücretsiz olarak bilgi alabilir dilerseniz kayıt yaptırabilirsiniz.( Brunch Menü Örnekleri  ) örgü peynir, tulum peyniri, van otlu peynir, haşlanmış yumurta, sosisli yumurta, sucuklu yumurta,, poğaça çeşitleri, kepekli ekmek, açma çeşitleri, yeşil çizik zeytin, siyah zeytin, , domates, salatalık, roka, biber, havuç, turşu çeşitleri, göbek salata, macar salamı, çilek reçeli, vişne reçel Brunch i, petek bal, tereyağlı kaymak, tahin pekmezi, çikolata gibi ikram seçenekleriyle hizmetinizdeyiz.

En uygun fiyatlı Catering & Organizasyon Firmaları arasında olmaktan ve kalite hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Size için Kokteyl, Fuar, Davet, Lansman, Nişan, Düğün, Sünnet, Açılış, Nikah, Kına gibi organizasyonlarda en uygun Catering Fiyatları sunuyoruz. İstanbul genelinde tüm semtlere farklı hizmet vermekteyiz. Bunun birincisi Kokteyl Organizasyonları sonrasında ise bir çok ekipman kiralama hizmetleri vermekteyiz.

Kendi evinizin bahçesi, havuz başı gibi yerler için bir Catering Firmaları arıyorsanız tüm planlama ve çalışmayı bizde bulabilirsiniz. Öncelikle size yapmış olduğumuz organizasyon resimleri ve elimizde bulunan ekipmanların listesini gönderebiliriz. Dilerseniz Kokteyl İkramları için menü ve fiyat listemizi isteyebilirsiniz.  Nikahlı Kokteyl, Coffee Break, Fuar Catering gibi bir çok hizmet için bizden bilgi alabilirsiniz. Catering Şirketleri ile anlaşma yapmadan önce bizden teklif alıp değerlendirmenizi öneriyoruz.

[instagram-feed]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir