Davet Kokteyl Organizasyonu

Catering ŞirketleriDüğün Kokteyl Organizasyonu Kokteyl ve Açılış Organizasyon Fiyatları gelecek konuk sayısı ve istenilen ikramlara göre farklı paketlere göre çeşitlilik gösterebilir. Davet Organizasyonu olarak bistro masa, ses sistemi, garson ve servis hostesi gibi tüm hizmet fiyatlarını her şey dahil olarak vermekteyiz. Sadece açılış gibi organizasyonlar değil toplantı, nikah, düğün gibi bir çok organizasyonlara da kokteyl firması olarak hizmetler sunmaktayız. Açık alanlar da güzel bir Kokteyl Organizasyonu gerçekleştirmek tabili kullanılacak ekipmanların yanı sıra tüm detayları organize etmekten geçiyor. Düğün ve davet kokteyli için gelin damat masası, gelin yolu. Nikah Organizasyonu ve giriş takı gibi çok çeşitli ekipmanlarımızdan da paket olarak fay dalabilirsiniz. Müşterilerimiz düğün, davet, nikah kokteyli için beyaz ve pembe renkler de ağırlıklı olarak konsept istemektedir.

Önemli günlerden olan Düğün Kokteyl Organizasyonu düğün davet firması ile daha güzel bir hal alıyor. Eğer sizde düğün kararı verdiyseniz harekete geçmek için daha fazla beklemenize gerek yok. Davet organizasyonu sizin için düğün kokteyli, ekip ve ekipman kiralama gibi bir çok düğün kokteyl organizasyonunu sizler için gerçekleştiriyor. Sade bir Nikah Organizasyonu ise istediğiniz sizin tek yapmanız belediye nikah salonundan gün almak. Davet firması olarak sizin için yorulmaya hazır olan ekibimizle hizmetinizde olacağız. Düğün Kokteyl İkramları için yorulmadan en iyisini yaptırın.

Organizasyon da hazır olan ekibimiz çeşitli ekipmanlarımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Öncelikle açık alanda bir Düğün nikah kokteyli düşünüyorsanız sizlere hayal kurmanızda yardımcı olalım. Açılış Organizasyon. Açık alana kurulmuş bistro masaları beyaz örtü ve tül ile giydirelim mekanın sag ve sol kısımlarını led ışıklı gelin yolları koyalım. Tabiki nikah masası üzerine istediğiniz renklerde büyük bir aranjman çiçek ile süsleyelelım.

Tam arkasına büyük bir gelin takı resimlerini galerimizden görebilirsiniz. İsterseniz kalp şeklinde kalpli balon dekorasyonu da yapabiliriz. Ayrıca bistro masaların üzerine gümüş şamdan ve çiçeklerle şık bir süsleme gerçekleştirebiliriz. Şimdi sıra geldi nikah ve Düğün Kokteyl Organizasyonları için ikram hizmetine. Bu servis te birçok garson ve servis hostesi görevlendiriyoruz. Şık servis tabakları, çerezlik, cipslik,cam kadeh ve bardak gibi bir çok ekipmanlarla ikram servisi yapıyoruz. Düğün Kokteyl İkramlarında kanepe çeşitleri, tatlı tuzlu kuru pasta, cips, ekler ve tartolet gibi ikramlarla gerçekleştiriyoruz. İstanbul ve çevre iller için çalışma ekibimiz ile sizlerin organizasyonları profesyonel olarak gerçekleştiriyoruz.

Kokteyl için hazır ikram Davet Organizasyon paketlerimiz ve tamamı kendi bünyemizde olan organizasyon malzemelerimizle telefonlarınızı bekliyoruz. 1500TL ye nasıl bir kokteyl hizmet alabilirim. Organizasyon için faydalı bilgiler kokteyl de nelere dikkat edilmeli tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Kokteyl için eğer düğün, açılış, davet, nişan, nikah gibi organizasyonlarda hizmet alacağınız firma ile mutlaka sözleşme yapmalısınız. Ayrıca bu sözleşmeyi yaparkende kullanılacak ekipmanları görmekte fayda vardır. Ofisi giderek organizasyonda kullanılacak malzemeler alınacak hizmet gibi bilgileri görsel ve yerinde görmek size çok fayda sağlayacaktır. Kokteyl Organizasyonları için özel bir menü ise istediğiniz şirketimiz sizlere bunu sağlayamaya hazırdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir