KOKTEYL ORGANİZASYONU için öncelikle nelere dikkat edilmesi gerekir.

İilk olarak sizle görüştüğümüzde neler olması gerektiğini hanginde sizlere kısaca bilgiler verir ve sunumlar sağlarız. Burada müşteri temsilcimiz sizlere istediğiniz gibi bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için tüm gerekli bilgileri sağlayacaktır. Tabi bunlar bistro masa kurulumum servis personeli gibi her bir ayrıntı kapsayan sizlere hem ekonomik ham de içinize sinecek en güzel ayrıntıları sizlere sunacaktır. Bu gala, sergi, lansman, fuar, tanıtım, açılış gibi tüm organizasyon etkinlikleri için geçerlidir. Ama her bir etkinlik farklı konseptlerden oluşan ekipmanlarla yapılmaktadır. Bunlar mesela Açılış Organizasyonu için firmanın en güzel renklerinden oluşan logo renkleri. lle sunumlar yaparak hazırlamak işlerin en başında yer almaktadır. Dekorasyon olarak Açılış Süsleme seçeneklerimizde sizlerin istediği görsellerden oluşan balon süsleme ve dekorasyonu gibi birçok ayrıntılı süsleme paketlerimizde elimizde bulunmaktadır. Bu tarz Mağaza Açılışları talep edilirken en çok renklere uyumlarına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Bunu tüm işyeri sahipleri bilir bu ofis, işyeri, büro, açılışlar için geçerlidir. Tasarımcı bir KOKTEYL ORGANİZASYON FİRMALARI içinde olmak her bir ayrıntıya dikkat etmekle başlar. Genel olarak Düğün Organizasyonu ve Nikâh Kokteyli için görsel olarak birçok ayrıntıyı sizler için kullanmaktayız. Mesela canlı çiçekler özel masa süslemeleri gibi birçok dekoru sizlere paketler halinde hazırlayarak sunmaktayız. Eğer istediğiniz Nişan Kokteyli tarzı bir çalışma ise bunu sizin evinizde yada bahçenizde kolayca yapabiliriz. Bize burada gereken bilgiler öncelikle kaç kişilik olacağı ve nişan menüsünde neler olacak hepsini bilmemiz gerekmektedir. Burada seçeneğimiz çok fazla bunlar gelin yolu kiralama, çiçek süsleme, nikah kürsüsü gibi bir birinden şık tasarımlı ürünlerdir. Dilerseniz masa renkleri ve kullanılacak olan ekipmanların seçimlerini de sizler yapabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizlere sunacağı geniş konsept seçenekleri ile karar almanızı sağlamaktadır. Biz işimizi seviyor ve sizlere çok değer vererek çalışmalarımızı yapıyoruz Bunu sizlere sunduğumuz farklı tasarımlardan kolayca fark edebilirsiniz.

Ayrıca sizlere sunağımız en ekonomik KOKTEYL ORGANİZASYON FİYATLARI ile farkı sizde kolayca görebilirsiniz. Örnek Paket ( 3 kişilik servis personeli, 10 adet bistro masa kiralama, Kokteyl Menüsü soğuk ikramlıklar kek, ekler, kurabiye, pizza, kaşarlı poğaça, sigara böreği, çıkotop her şey dahil 100 kişi için 3000TL ve 5000TL arasında istenilen hizmetlere göre farklılık göstermektedir. dır. Sınabileceğimiz seçenekler oldukça fazla bu nedenden dolayı mutlaka fikir almanızı önemle hatırlatırız. Bu şekilde olursa hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan istediğiniz gibi bir hizmet almanız çok kolaydır. Bu konseptler mekana göre de farklılık gösterebilir seçimlerimizi yaparken mekana ve yapılacak olan etkinliğe göre seçmek önemlidir. Özellikle Şık bir Açılış Kokteyli için çalışacak olan personellerin giyimleri özellikle uyumlu olmalıdır. Burada karşılama hostesi, bay servis personeli gibi her şeye dikkat edilmesi gerekmektedir. İsterseniz sade bir ses sistemi kurulumu yada Trio Müzik Grubu Kiralama seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Sizlerin düşüncesi bizler için çok önemli olduğunu bilmenizi isteriz.Kokteyl Organizasyonu

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir