Açılış Organizasyonu

Açılış Organizasyonları için Türkiye ve İstanbul genelinden bir birinden farklı etkinlikler düzenleniyor. Bunların başında tanıtım organizasyonu ve sonrasında Kokteyl Tarzı Açılış gerçekleşiyor.   Yeni açılan tüm işyerleri ve kurumsal şirketler farklı düşüncelerle Organizasyon Firmaları ile anlaşma sağlar. Anlaşmadan önce açılış organizasyonu,  kokteyl catering, fiyatları, nasıl yapılır, açılışta neler ikram edilir, paketleri gibi bir çok fikirleri müşteriye sunarlar. Akabinde müşterilerinin sunduğu açılış paketleri kendileri tarafından beğenilerek anlaşmaya varılır. Tabı bu açılış organizasyonları, market, mağaza, bayii açılışları, satış ofisi, avm gibi birçok yere göre değişir. Market Açılışları, ele alırsak bu tarz açılışlar genelde halka indirimli ürünler ve ücretsiz olarak dağıtılan ikramlar market tanıtımları en iyi fırsatlardan biridir. Bu yüzden Market sahipleri ve işletmecileri ilk açılışının ilk gününde bunu bilir ve açılış firmaları ile ona göre anlaşma sağlar.

Bu anlaşma çoğu zaman palyaço, broşür dağıtım hostesleri, maskot, pamuk şeker ve patlamış mısır arabası kiralama gibi hizmetlerden oluşmaktadır. Tabi her market değil bazı marketler Catering Firmaları ile anlaşır çay, kahve, tatlı ve tuzlu ikramları bistro masalarla dağıtılmasını talep eder. Mağaza Açılış Organizasyonları nasıl yapılır diye soracak olursanız bu sahiplerinin ve işletmecilerinin hayal güçlerin bağlıdır. Bunun en büyük nedenlerinden bazıları kimi, Kokteyl Organizasyonu kimi ise açılış için tanıtım olmasını talep etmesidir. Dünya markası mağazalar özellikle diğer mağaza zinciri patron dostlarını davet ederek, Şirket Açılışı, kokteyl organizasyonu düzenler.  Açılış kokteyli öncelikle nasıl olmalı derseniz çok basit olarak şunu söyleyebiliriz 110 cm masaların olması ve ayakta kokteyl düzeni oluşturmak gerekir.

Açılış için kokteyl masa kiralama hizmeti almak kadar masa örtüleri ile giydirilmesi ve üstüne konulan çiçek, şamdan, ikram ürünleri de çok önemlidir.  İçecek masası kurulumu,  garsonlar tarafından elde dolaştırılan kokteyl ikramları, genel süslemeler kadar kokteyl alanının şık bir görünüm kazandıracaktır.  Aslında Türkiye genelin Catering Şirketleri sizlere bunu sağlayarak açılış ve kokteyl paketleri oluşturur sizinde bunu düşünmenize gerek kalmaz. Anlaşma yapmadan açılış ve kokteyl ikramlarını belirmeniz ve menüleri fiyatları bilgisini almanız kendi açınızdan iyi olacaktır. Daha fazla bilgi istiyorsanız 02122134500 arayarak Açılış Kokteyl Organizasyonları hakkında kolayca destek alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir