İstanbul Açılış Organizasyonları

Açılış Organizasyonu için kurumsal bir firma arıyorsanız sizlere binlerce çeşitli hizmetler sunabiliriz. Açılış Kokteyli için size gerekli olanı bulmanız için müşteri temsilcimiz yardımcı olabilir. Tabiî ki seçenekler arasında mağaza açılışları için balon süsleme, bistro masalar, servis personeli gibi bir çok seçenekler mevcut. Burada önemli olan gelecek konukların sayısı bilmemiz gerekir. Yeni bir başlangıç için düşündüğünüz mağaza açılışları, işyeri açılışı gibi her alanda profesyonel hizmet sağlıyoruz. Bizin için düşünceniz çok önemli balon süsleme renklerinden kokteyl ikram menülerine kadar düşüncelerinize önem veriyor ve siz nasıl bir açılış olmasını istiyorsanız ona göre çalışmalar yapıyoruz.

Mesela Mağaza Açılış Organizasyonu için mekanın dış kısımlarına fiyonk ve balon süsleme hizmeti sağlıyoruz. Giriş kısımlara ise kokteyl masaları ve tak çiçek gibi bir çok seçenekli süsleme hizmeti sağlıyoruz. Tabi bu market açılış organizasyonu için  aynı değildir. Mesela bir market açılışında pamuk şeker arabası, popcorn makinesi kiralama gibi hizmetler ön planda oluyor. Sadece bununla sınırlandırmamak gerek mesela logo baskılı balonları palyaço ekibimiz tarafından dağıtılmacıda muhteşem bir reklam hizmeti almanızı sağlar.  Ayrıca Balon Süsleme nasıl yapılır, baskılı balon logo renkleri gibi aklınıza takılacak her şeyi sizlere örnekleri ile sunabiliriz. Açılış Organizasyon Fiyatları için artık siz düşünmeyin en ekonomik paketleri sizlere sunabilir ve kolayca bilgi sahibi olmanızı sağlayabiliriz.

Mağaza ve Market önünde broşür dağıtımı yapan palyaço ekibimiz sizlerin kolayca müşteri kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca Açılış Organizasyonları akşam saatinde düşünüyorsanız Robot Işıklı Dansçı gösterimizde mevcuttur.  Sizlere Açılış Kokteyl İkramları için çok güzel menülerle paketler hazırlayabiliriz. Sizinde heyecanınıza bizimle yaşamanızı çok isteriz böylece en güzel Açılış Kokteyl Organizasyonu için hemen birlikte karar alabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir