İstanbul Beykoz Catering Firmaları

İstanbul Beykoz Catering Firmaları içinde önde gelen şirket arasında olmaktan onur duyuyoruz. Her zaman için hedefimiz en iyi etkinlikleri yaparak müşteri kitlemizi daha da artırmaktır. Sizde bizim memnun müşterilerimizden olmak isterseniz sizler içinde profesyonel olarak etkinlik hizmeti sağlayabiliriz. İlk olarak İstanbul Beykoz Açılış Catering Firmaları arasında sizlere sunduğumuz hizmetler ile başlayalım anlatmaya. İlk olarak Tanıtım ile başlayalım Açılış Organizasyonu için sonrasında diğer hizmetler ile devam edeceğiz. Öncelikle yapılması gereken İşyeri Açılışı için genel olarak yoğun bir caddede yer alıyorsa Balon Süsleme ile başlanmalıdır. Sonrasında etkinlik sırasında neler olacağına karar vermek geliyor. Broşür dağıtımı ve baskılı balon dağıtımı en iyi reklam araçlarından biridir. Burada eğer sizler karar veridiyseniz İstanbul Beykoz Açılış Organizasyonu için hazırlıklara başlayabiliriz. Tabi bu Eczane, Butik, Caffe Break, Kasap, Market, Sergi, Bay Bayan Kuaför, Bar, Satış Ofisi, Emlak, Güzellik Salonu, Cafe, gibi her için farklı sunumlarla Açılış Organizasyonları planlama yapılması gerekmektedir.

Reklam üzerine bir İşyeri Açılışı için dans eden Palyaço Kiralama sizler için iyi bir seçenek de olabilir. Tabi burada maskot kiralama, fly tüp, şişme palyaço ve karşılama hostesleri gibi bir çok seçeneğe de sahibiz. Eğer kararınız Açılış Kokteyl Organizasyonu ile ilk güne başlamaksa o zaman sizlere bir çok seçenekle sunumlar yaparız. Mesela Açılış Kokteyli İkramları için şık sunumlar taze ikramlar gibi hepsini biz sizler için sağlıyoruz.  Tabi en çok rağbet gösteren kurumsal Mağaza Açılış Organizasyonları için Kokteyl ve Catering Hizmeti olmaktadır. İstanbul Beykoz Evde Nişan Organizasyonu için bir çok seçeneğimiz var sizlere bunları sunarken bile heyecanlanıyoruz. Sizlerin ne istediğini bilmek ve anlamak bizim görevimiz istediğiniz tarz Nişan Töremi Süslemeleri için mutlaka bizi aramalısınız.

Nişan Masası Kiralama ve Süsleme konusunda ekibimiz oldukça iddialıdır. Siz yeter ki İstanbul Beykoz Nişan Catering Firmaları arasında bizlere şans verin ve güvenin. Gerisi bizim için titizlikle yapılacak ve sorunsuz bir Nişan Merasimi olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İstanbul Beykoz Evde Söz Organizasyon Fiyatları için aramanıza gerek yok ekibimiz sizlerin evine gelerek gerek sunumlar gerekse Catering Hizmeti için bilgi paylaşımı yapmaktadır. Söz Merasimi İkramları ve Süslemeleri için daha fazla zaman kaybetmeyin hemen bizi arayın. Bahçede nişan, masa sandalye kiralama, nişan tağı kiralama, nişan masası ikramları, evde nişan töreni, söz arka fon kiralama, nişan masası süsleme, söz organizasyonları gibi her alanda yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.

En güzel alanlarda, bahçelerde, evlerde, cafeler de, restoranlarda İstanbul Beykoz Düğün Organizasyonu için sizlere şık sunumlar sunarak hizmet sağlıyoruz. Kır Düğünü Süsleme ve Organizasyonları için sizlere de profesyonel ekiplerin yardım etmesini istemezimsiniz… Bu tekne düğünü, plaj düğünleri, Özellikle düğün tagı kiralama, arka fon temini, gelin yolları, nikah masası kiralama, masa sandalye süsleme gibi tüm ekip ve ekipmanları sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz. Eğer sizde tercih olarak sade bir Nikah Catering Organizasyon düşünüyorsanız sizlere süsleme, masa kiralama, catering, personel gibi tüm gerekli hizmetleri biz sağlayabiliriz.  Özellikle Belediye Nikah Salonları için bizden menü ve fiyatları kolayca alabilirsiniz. Şimdi ise eğlencenin hiç bitmediği gülümsemenin çok olduğu İstanbul Beykoz Çocuk Doğum Günü Organizasyonları için sizlere bilgiler paylaşmaya.

En başta sizlerle Doğum Günü Konsepti Kiralama ile başlayalım. Tabi bu baby shower, doğum günü fon kiralama, sihirbaz hizmeti, şişme oyun alanı kiralama, şeker masası ikramları, bubble show, 1 yaş partisi, palyaço servisi, animatör kiralama, doğum günü masası süsleme gibi her şeyinde bilgisini sunacağız.  Konseptli Parti Organizasyonları özellikle çocukların oyuncakları, hayran olduğu birisi, yada çizgi film karakteri gibi kişiye özel konseptlerden oluşmaktadır. Burada özellikle birinci konu bunu daha öncesinden anlaşmayı düşündüğünüz Organizasyon ve  İstanbul Beykoz Catering Firmaları ile 1 hafta önceden anlaşma yapmanız gerekmektedir.

Kişiye özel konseptlerde hediyeliklerin, ikramların, sunumların hepsi kişiye özel yapıldığı için el eneği gerekmektedir. Doğum Günü Arka Fon (AFİŞ)  Kiralama ve Süsleme ekipmanlarımız oldukça güzel ve seçeneği bol olmaktadır Yetişkin Doğum Günü Partileri için özellikle bizden Catering Hizmeti için çok talep gelmektedir. Tabi burada İstanbul Beykoz Kokteyl Organizasyon Firmaları arasında en iyi şirketlerin grubunda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Doğum Günü İkramları için sizlere hazırladığımız kokteyl menüleri ve içecek seçeneklerini merak ediyorsanız bizi aramanızı rica ediyoruz.

Burada çok önemli konuklarınız geldiğinde sizlere destek verecek olan personellerimiz ve taze yiyecek ikramlarımız la sizlere her zaman en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz.

İSTANBUL BEYKOZ CATERİNG FİRMALARI ARASINDA HİZMETLER SUNDUĞUMUZ SEMT İSİMLERİ.

Acarkent – Acarlar – Gümüşsuyu -Fatih – Göksü –  Kanlıca – Kavacık – İncirliköy – Çiftlik – Anadoluhisarı – Anadolukavağı – Baklacı – Göztepe – Çubuklu – Çiğdem – Çamlıbahçe – Baklacı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir