İstanbul Şile Catering Firmaları

İstanbul Şile Catering Firmaları içinde sizlere uzman ekibimiz ve kaliteli ekipmanlarımızla hizmet sağlıyoruz. Öncelikle her zaman için sizlerin etkinliklerinizde sorunsuz olması için profesyonel ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Evde Nişan Töreni ve Söz Merasimi Catering için sizlere istediğiniz hizmetlerin tamamını biz sağlıyoruz.  Öncelikle sizlere Nişan Catering Firmaları içinde kaliteli ve taze ikramlıklar la çalışıyoruz. Herkes kendi Nişan Organizasyonu için en güzel Süsleme ve Organizasyon olmasını ister. Sizler için hazırladığımız Nişan Süsleme Konsepti ile çok ayrıntılı ve güzel hizmetler sunuyoruz. Burada önceliğimiz sizin istediğiniz gibi Söz Organizasyonu, Nişan Töreni olmasıdır. Bu yüzden sizler için hazırladığımız İstanbul Şile Nişan Süsleme Malzemeleri Kiralama ile rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz.

Farklı tasarımlarla sizinde Evde Nişan Süsleme etkinliğiniz için gelip çalışabiliriz. Önemli olan gelen konukların kendi evleri gibi rahat etmesi ve çekinmeden yiyecek, içeceklerden alabilmesidir. İşte biz burada gelen konukları rahat ettirmek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Biz diğer İstanbul Şile Organizasyon Catering Firmaları arsında çok farklı olduğumuzu biliyoruz.  Burada sizlere sunacağımız nişan masası ikramları, nişan hediyelikleri, nişan için arka fon çiçek süsleme ve kiralama gibi her şeyi en uygun paketlerle sunuyoruz. Nişan Ev Süsleme yapılırken ortamında renklenmesini ve farklı seçeneklerle hizmet almak isterseniz bizi arayabilirsiniz.

İSTANBUL ŞİLE NİŞAN CATERİNG FİRMALARI arasında sizlere ara sıcaklı ve hafif atıştırmalık menüler sunuyoruz. Ayrıca Nişan süresinde ikramların hazırlanmasından dağıtılması ve toplanmasına kadar biz yapıyoruz. Çay ve kahve servisi gibi sıcak içeceklerde sizler için hazırlayıp kurabiye gibi ikramlarla birlikte gelen konuklara dağıtıyoruz. NİŞAN CATERİNG FİYATLARI 3000TL paket içeriği ( 100 kişilik yiyecek ve içeceklerin sunulması, bistro masa kurulumu, 3 kişilik servis personeli, ev ortamının hazırlanıp süslenmesi her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur. En şık ve en güzel hizmeti sunan Düğün Catering Firmaları arasında sizlere hizmet için hazırız. Burada sizlere sunulacak olan Organizasyon Malzemeleri Kiralama bizim kendi ekipmanlarımız dan sağladığımız hizmetlerden biridir.

Düğün Catering Şirketleri içinde bizim farkımız sizlere Organizasyon Hizmeti de sağlamamızdır. Mesela bizden aldığınız bir hizmette biz hazırlıklarını, dağıtılmasını ve tekrar toplanmasına kadar her şeyi sizler için planlıyoruz. Örnek olacak sizlere İSTANBUL ŞİLE DÜĞÜN CATERİNG FİYATLARI 3000TL ( paket içeriği 100 kşilik kokteyl ikramları, bisto masa kiralama ve süsleme, 3 kişilik garson ekibi ve bahçe yada evin süslenmesi dahil olarak fiyat verilmiştir. Bize sorarsanız hiç zaman kaybetmeden sizlere sunduğumuz paketleri incelemelisiniz. Sonrasında ise yapacağınız karşılaştırmalarla sizlere çok büyük bir yükten kurtaracaktır. Düğün Süsleme Konsepti için aradığınız her şeyi biz sizlere sağlıyoruz hemde en uygun fiyatlarla sadece arayıp bilgi almanız yeterli olacaktır.

Sırada ise çoğu zaman sade ve güzel etkinliği simgeleyen Düğün Catering ve Kokteyl Organizasyonu için sizlerle bilgiler paylaşacağım. Düğün Kokteyli diğer eğlenceli düğün etkinliklerinin yanı sıra biraz daha sade olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Tabi burada dağıtılacak olan Düğün Kokteyl İkramları taze ve günlük olması çok önemlidir. Biraz ikramlık dağıtımız her yerde Düğün Catering Firmaları içinde sunumlarımızı taze olmasına çok dikkat ediyoruz. Sırada ise Belediye Nikah Salonları için sunacağımız hizmetlere geldi Sade bir nikah arkasından takı töreni geçilen bu etkinlikte amaç takı sırasında herkes beklerken yiyecek ve içeceklerin dağıtılmasını sağlamaktır.

Burada Nikah Kokteyl Organizasyonu için biz genel olarak ikram hizmeti sağlıyoruz sizde Catering Hizmetleri için bizi arayabilirsiniz.  Sırada hem eğlenceli hemde ikramlardan yiyelim diyoruz İstanbul Şile  Çocuk Doğum Günü Partisi için Catering ve Organizasyon Hizmetleri sunmaya geldi. Burada İKRAM ARABALARI ile hizmet sağlıyoruz mesela pamuk şeker ve patlamış mısır gibi tüm çocuklar çok seviyor. Eğer isterseniz çocuklarınız dans eder ve eğlenirken yetişkin misafirler için sizlere harika bir Kokteyl Organizasyonu sunabiliriz. Bazen büyüklerinde eğlenmeye ihtiyacı oluyor burada size sunacağımız etkinlikleri mutlaka incelemelisiniz.

Çocuk Partisi özellikle Palyaço ve Sihirbaz Kiralama ( 2 yada 3 saatlik harika oyunlar, yarışmalar, balonlar, yüz boyama etkinliği) olarak hizmet sağlanıyor. Tabi son zamanlarda birkaç tane daha oyun ve gösteri eklendi. Bu Bubble Show – Survivor Parkuru genel olarak artık çok talep görmektedir. Tabi bizim birçok hizmetimiz var baby shower, doğum günü süsleme, çocuk masası ve sandalyesi kiralama,  şeker masası kurulumu doğum günü ikramlıkları, robot adam, 1 yal partisi, ateşbaz, doğum günü hediyelikleri doğum günü konsepti kiralama gibi her şeyi sizler için sunuyoruz.  İlk gün gerçekten çok önemlidir bu önemli günde yanınızda olup destek olmayı çok isteriz. İstanbul Şile Açılış Catering Firmaları içinde sizlere harika bir Kokteyl Organizasyonu sunmaya geldik. Ekibimiz kendi oldukça güveniyor bizim sürekli olarak sunduğumuz hizmetlerden biridir. Açılış Kokteyli. Burada dostlarınız, akrabalarınız, arkadaşlarınız birlikte en güzel sohbetleri yaparken yanınızda servis personellerimiz yiyecek ve içecek ikramlıklarını dağıtılmasına sağlayacaktır.

Tabi daha öncesinden bistro masa kurulumu ve süsleme gibi her şeyi önceden temin etmiş oluyoruz. Simdi ise ilk günden nasıl müşteriler çekebiliriz onun anlatımını yapacağım. İlk olarak İstanbul Şile kasap, kuyumcu, alışveriş merkezi, emlak ofisi, kuaför, butik, güzellik salonu, cep telefonu bayi, giyim mağazası, fırın, pet shop, pastane, mobilya showrrom, araba galerisi, market, eczane Açılışı için Catering ve Organizasyon Hizmeti sağlıyoruz. İlk olarak İşyeri Açılışı için dış kısımlara Balon Süsleme uygulaması yapılması çok iyi bir tercih olacaktır.

Onun dışında ise kostümlü animasyon ekibi yanı palyaçolar da broşür dağıtımını gerçekleştiler, Bir yandan Sunucu elinde mikrofonla bizim istediğimiz sloganları yoldan geçen herkese duyurur. Burada İstanbul Şile Açılış Organizasyon Firmaları içinde en deneyimli kadrolarla çalışmak isterseniz sizlere Fiyatları en uygun sunarak hizmet sağlayabiliriz.

İSTANBUL ŞİLE CATERİNG FİRMALARI ARASINDA SUNDUĞUMUZ YERLER.

Ağva – Balibey – Çavuş – Çayırbaşı – Hacıkasım – Kumbaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir