Sorunsuz ve Başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU

Açılış Organizasyonu Sorunsuz ve Başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere bir çok pratik bilgiler sunarak kolayca bilgi almanızı sağlayacağız. Burada önemli olan neler istediğiniz bilgilerini bizimle paylaşmanız çok önemlidir. Zaten bu konuda gerçek bilgileri çalışmak istediğiniz Açılış Organizasyon Firmaları ile görüşerek alabilirsiniz. Eğer sizin için her şey tamamsa ve şimdi yeni bir İşyeri Açılışı yaparak çalışmalarınıza devam etmek istiyorsanız hemen bu tarz bilgileri sizinle burada paylaşalım. Etkili bir etkinlik için çalışacak olan personelleri dikkatle seçmek gerekmektedir. Tabi bu konuda bilginiz olmayabilir ama çalışacağınız şirket mutlaka bu konuda başarılı ve sizlere doğru bilgileri sağlayacaktır. izim bakış açımıza göre Market, Mağaza, Şirket, Güzellik Salonun gibi bir çok yer için farklı paketleri hazırlamak gerekmektedir. Banları sunarken ekonomik olarak da sunulması oldukça önem taşımaktadır. Tabi sunumlarda Açılış Süsleme eğer gerçekten güzel bir şekilde yapılırsa buda dikkat çekerek herkesi işyerinizin önüne çekmesini sağlayacaktır. Burada Balon Süsleme özellikle sizlerin logo yada tabela renklerinde olması ayrı bir görsellik katacaktır. Zincir balon dekorasyonu genel olarak sokak ve caddelerde karşıdan karşıya yapılarak sunulmaktadır.

Açılış Organizasyonu Tanıtım da en çok önerdiğimiz ses sistemi kiralama yapılırken yanında anonscu yanı sunucu olması sizlerin reklam ve tanıtımlarını herkese yoldan geçerken duyulmasın ı kolayca sağlar. Tabi bütçeye bağlı olarak pamuk şeker arabası, patlamış mısır makinesi ile dağıtım yapmakta en çok dikkat çeken hizmetlerimizden olmaktadır. Bunları detaylı olarak size burada sunacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000tl ( 2 kişi kostümlü palyaço hizmeti, 1000 adet baskılı balon, kapı takı zincir balon 50 metre uzunluğunda, broşür dağıtım elemanı, ses sistemi ve sunucu elemen kiralama, patlamış mısır arabası, 1 adet fly tüp kiralama 6 metre boyunda her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Market Açılış Organizasyonu Bu profesyonel paketleri güzellik salonu, pet shop, mağaza, market, oto yıkama, kasap, kuaför, restoran gibi bir çok yer için kullanabilirsiniz. Catering Kokteyl ekibi olarak sizlere daima uzman ekip ve ekipmanları sağlayarak tüm açılışlarınızın kusursuz olmasını sağlamaktayız. Amacımız sizlere ilk günde en kaliteli işleri yaparak müşteri kitlesi oluşturmamızı sağlamaktır.  Bunu da kendi ekibimize güvenerek sağlıyoruz hepsi bir birinden deneyimli ekipler sizlerin ihtiyacı olan ilk günde yanınızda olacaktır. Bize vereceğiniz bilgiler doğrultusunda sizlere en etkili paketleri sunarak rakipleriniz arasında avantaj sağlamanızı sağlıyoruz. Bizim sunumlarımız hem etkili hem de sizlerin kolay müşteri bulmanızı sağlamak içindir. Yıllarını bu işe vermiş çalışanlarımız daima sizlere bir telefon uzaklığındadır. Bu nedenlerden dolayıp doğru seçim yapmak iyi bir açılış yapmakla aynıdır. Seçimler doğru yapılmalı ve çalışacak olan personeller titizlikle işlerini yapması gerekmektedir. Bizim hedefimiz her konuda destek olup ilk günün önemli şekilde etkin olmasının sağlamaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir