Açılış Organizasyon Hizmeti Sağladığımız Bir Çok Örnekleri Sizler için Hazırladık.

Kurumsal ve bireysel olarak birçok çalışmalar yapıyoruz sunduğumuz hizmetleri ise müşterilerimiz oldukça beğenmektedir. Amacımız sunduğumuz bir çok çalışma konusunda sizlerin ihtiyaç duyduğu zamanlardan çözümler üreterek yanınız olup en güzel hizmeti almanızı sağlamaktır.

Hizmet sunduğumuz açılış organizasyonları için başarılı ekiplerimiz bulunmakta burada sağladığımız hizmetlerin en başında ise açılış kokteyli ve servis personelleri yer alıyor. Tabi sunduğumuz çalışmalarımız bu kadar değil mesela bir balon süsleme, açılış hostesi, bistro masa kiralama gibi birçok seçenekte bulunmaktadır.

Eğer istediğiniz eğlence ağırlık bir tanıtım ise o zaman sizlere farklı ekiplerde sunabilir farklı ekipmanlarla sizler için paketler oluşturabiliriz. Açılı sırasında dikkatleri mekanınıza çekecek maskot, palyaço, müzik sistemi gibi bir çok hizmetimiz var. Tabi gelecek ilk müşterileri karşılayacak olan açılış mankenleri gibi seçenekleri de unutmamak gerekiyor. İstediğiniz tarz giyimleri ile tüm dikkatleri yeni açılan mekan üzerine çekebilecek ve istediğiniz tarz logo yada marka renklerinde giyimleri ile açılış karşılama hostesleri genel olarak seçenekler arasında yer almaktadır.

Markanızın logolarını yada resimleri ile de giydiği önlüklerle servis yapabilecek garson, hostes, manken gibi seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Müzik seçimi ise tamamen sizin istediğiniz gibi olabilir mesela trio grup ya dj partisi gibi en güncel müziklerin çaldığı bir ortam bu tamamen sizin zevkinize kalmış. Müzik konusunda işinde uzman ekipleriniz istediğiniz tarz müzikleri en iyi şekilde harika bir dinleti ile sağlayacaktır.  

Sağladığımız hizmetlerin en başında doğru bir planlama geçiyor sizinle konuşuyor gerekli personelleri ayarlıyor ve ona göre bir çalışma yaparak başarılı bir açılış organizasyon hizmeti almanızı sağlıyoruz. Bizden dilediğiniz zaman teklif almanız çok kolaydır burada sizlere sunacağımız açılış ikramları yada açılış tanıtımları için sunumlar yapmaya hazırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir