Düğün Organizasyonu

Düğün Organizasyonu için Neler Yapıyoruz

Uzun zamandır sağladığımız hizmetlerden olan düğün organizasyonları için sizlere sunabileceğimiz hizmetleri kısa bir şekilde hem görsel hem de yazı ile anlatacağız. Öncelikle İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere bir düğün mekanı bulunmaktadır. Çoğu zaman yaz aylarında açık mekanlar tercih edilmekte tabi bununla birlikte tekne düğünü, kır düğün organizasyonları da seçenekler arasında oldukça fazladır.

Bir çok konuda bizi ihtiyaç duyabilirsiniz mesela düğün için anlaştığınız mekan yada tekne size bazı imkanları sunmak ve dışardan bir organizasyon şirketi ile anlaşmanız gerektiğini söyler işte bu adımda biz yardımcı olmaya çalışırız. Elimizde istediğiniz model masa sandalye kiralama modelleri ve masa üstü süsleme konseptleri oldukça fazladır.  Tabi size düğün kokteyli, catering hizmeti içinde yardımcı oluyoruz. Ayakta bir düzen kurulmasını ve gelen konukları bu şekilde ağırlamak isterseniz hem bütçe açısından hem de farklı bir seçenek olarak sunuyoruz. Gelecek konuklar içinse düğün karşılama hostesi, kaliteli kokteyl ikram menüleri, garson kiralama gibi de birçok ekibi size sağlamaktayız.

Amaç edindiğimiz sizlere daha fazla seçenek sunarak en önemli anlarınızdan biri olan düğünler için daha fazla seçenek sunmaktır. Bunun için sürekli olarak yeni model masa sandalyeler, süsleme konseptleri, gelin tak modelleri gibi ekipmanlarımızı sürekli olarak geliştirmekteyiz. Resimleri ve videoları sizlere düğün örnekleri olarak hazırladık bu şekilde kolayca tercih yapmanız için çalışıyor ve sizlere özen anlarınız da daha mutlu olmanız için kendimizi geliştiriyoruz. Eğer düğün organizasyon şirketleri ile görüşmek ve anlaşmak gibi bir istediğiniz varsa bizim çalışmalarımızı da bakmanızı önermekteyiz. Dilerseniz müşteri temsilcimiz sizlere düğün örnekleri ve nasıl yapılacağı konusunda fikir vererek birçok konu için seçim yapmanızı sağlayabilir.

Kır Düğün Organizasyonları – Catering Kokteyl Hizmeti – Masa Sandalye Kiralama + Süsleme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir